Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Utemeljena Podružnica HDS-a u Splitsko dalmatinskoj županiji

HDS

Najvrijednija hrvatska županija mora biti motor razvitka čitave države

 Vodstvo hrvatskih demokršćana predvođeno njegovim predsjednikom saborskim zastupnikom prof.dr. Goranom Dodigom opetovano je isticalo potrebu snaženja demokršćanskih vrijednosti u vremenu vrlo agresivnog nametanja posve suprotnih društvenih i političkih ideja i načela koje se zalažu za neoliberalne i vulgarno materijalističke modele s potpunom negacijom temeljnjih ljudskih i božijih zakona.

Više...

U Imotskoj krajini volonteri prikupili više od 3000 potpisa za otkazivanje Istanbulske konvencije! U Podbablju potpisalo 600 građana

 IMG-20180521-WA0052

Građanska inicijativa "Narod odlučuje" koja je u pretprošlu nedjelju počela s prikupljanjem potpisa za održavanje referenduma o izmjenama izbornog sustava te referendum za otkazivanje Istanbulske konvencije i u Podbablju prikuplja potpise, a kako doznajemo od koordinatora inicijative izmjenama žele omogućiti pravedniji izborni sustav, jačanje involviranosti građana u političke procese te jačanje odgovornosti političara prema biračima kao i otkazivanje Istanbulske konvencije.  

Više...

Općina Podbablje objavila natječaj za zapošljavanje

opcina podbablje

Jedinstveni upravni odjel općine Podbablje na službenim stranicama ove općine objavio je natječaj za prijem u službu bez zasnivanja radnog odnosa odnosno za stručno osposobljavanje na regerentnim poslovima odnosno na mjestu stručnog prvostupnika javne uprave. 

Više...

Općina Podbablje sufinancira gradnju prve nekretnine

prva nekretnina 

Sukladno najavama općina Podbablje na svojim službenim stranicama objavila je javni poziv kojim poziva sve mještane u svrhu provedbe programa sufinanciranja izgradnje prve nekretnine odnosno nabavku usluga i materijala. O cijelom programu možete pročitati na našem portalu. 

Više...

Općina Podbablje mještanima uputila upozorenje na moguće vremenske neprilike

PC113440

Vremenske neprilike praćene snijegom i izuzetno niskim temperaturama, a najavljene od meteorologa prethodnih dana naišle su na odgovornost kod nadležnih institucija. Osim što je jučer napravljen sastanak županijskog stožera Zaštite i spašavanja to je napravljeno i u jedinicama lokalne samouprave na području Imotske krajine. Upozorenje koje na svojim službenim stranicama donosi općina Podbablje prenosimo u cijelosti. 

Više...

Večeras 28. obljetnica imotskog HDZ-a

hdz imotski18

Dana 20. siječnja 1990. godine u kino dvorani u Imotskom osnovan je Općinski odbor Hrvatske demokratske zajednice , iako su u nekim našim selima već djelovale temeljne organizacije ( Slivno, Lovreć...). Tada je Općina Imotski bila od Vinjana do Biorina.

Više...

Stipendije za redovne studente s područja općine Podbablje

stipendije17

Počevši od 1. veljače ove godine svci redoviti studenti s područja općine Podbablje za preostali dio akademske godine trebali bi dobiti stipendije u iznosu od 200 kn, objavljeno je na službenim stranicama općine Podbablje. 

Više...

Za tematsku stazu "Put Krčevca" u Grubinama 4 milijuna kuna

P1010289

Nakon što je odlukom Općinskog vijeća općine Podbablje iz prošle godine prostor oko izvorišta Krčevac u Grubinama u kojem je stanište većeg broja čovječjih ribica te niza endemskih vrsta i školjki, proglašeno kao tematska staza tadašnji načelnik općine Podbablje dr. Mario Ujević aplicirao je prema Ministarstvu poljoprivrede i fondovima Europske unije te je odobreno 4 milijuna kuna za njezino uređenje.

Više...

Usvojen proračun općine Podbablje za 2018. godinu

IMG-20171219-WA0056

Na posljednjoj ovogodišnjoj sjednici Općinskog vijeća općine Podbablje koja je održana u općinskoj vijećnici na Kamenmostu u utorak 19.prosinca, vijećnici su raspravljali o ukupno dvadeset i jednoj točki dnevnog reda, a među važnijim su bile usvajanje proračuna za iduću godine, usvajanje rebalansa za tekuću godine te povećanje porodiljnih naknada za svako rođeno dijete. 

Više...

Održana 5. sjednica Savjeta mladih općine Podbablje

 IMG-20171207-WA0013

Večeras je u općinskoj vijećnici na Kamenmostu održana 5. radna sjednica Savjeta mladih općine Podbablje na kojoj su uz predsjednika Slavka Blažića sudjelovali i članovi: Valentina Ujević, Matea Lončar, Ante Perić i Ante Erceg. 

Više...

Stranica 1 od 26

 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  10 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »