Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

Mario Šušnjar pobjednik drugog Grubine opena

Podijeli sa prijateljima!

grubineopen1

Drugu godini zaredom caffe bar "Toni benz" u Grubinama bio je poprištem uzbudljivog športskog događaja na kojem su se okupili najveći i ponajbolji biljarski asovi u općini Podbablje. U organizaciji vrijednih članova Športskog društva Grubine i već spomenutog caffe bara svi nazočni posjetitelji mogli su uživati u vrhunskim biljarskim potezima u kojima se nakon tri dana uzbudljivog natjecanja najbolji pokazao Mario Šušnjar. 

 

Od petka pa do nedjelje kada je održana finalna večer najbolji biljarski asovi s područja općine Podbablje natjecali su se za laskavu titulu najboljeg biljarista, ali i za bogatu nagradu koju su pripremili i ove godine izvrsni domaćini. Nakon tri dana vrhunskih poteza u finalnom susretu Mario Šušnjar iz Druma bio je bolji od Marina Ćapina iz Podbablja Gornjeg te je zasluženu preuzeo pehar najboljeg biljarista od prošlogodišnjeg prvaka Ante Žužula "Cige". Za treće mjesto odigran je susjedski derbi u kojem su se sastali Ivan Jonjić- Jole koji je pobjedio Antu Jonjića Bejića. 

Ovogodišnjem pobjedniku Šušnjaru pehar, novčanu nagradu i diplomu uručio je predsjednik ŠD Grubine Branimir Jonjić, a za drugo mjesto nagradu Marinu Ćapinu uručio je djelatnik CB Toni benz Ante Karin. Nagradu za treće mjesto Ivanu Jonjiću- Joli uručio je potpredsjednik ŠD Grubine Marin Žužul. 

Organizatorima čestitamo na još jednoj vrhunskoj organizaciji. 

Foto: Športsko društvo Grubine

Podijeli sa prijateljima!