Podbablje Portal - Sve iz Podbablja na jednom mjestu!

KAMEN KOD KUĆE NEĆE GOL NI ZA SOL

Podijeli sa prijateljima!

Kamen Gošk 1

KAMEN KOD KUĆE NEĆE GOL NI ZA SOL

U 11. Kolu 3. HNL jug, NK Kamen je ugostio GOŠK Dubrovnik i gospare počastio sa tri boda. Grubo bi bilo reći kako Dubrovčani to nisu zaslužili jer nakon vodstva u 12. minuti golom Cicijelja iz jedanaesterca dosuđenog nakon bespotrebnog faula Žužula, su imali još nekoliko izglednih prilika za gol što je fantastično obranama anulirao Vojnović

. U cijelom prvom dijelu utakmice Ivo Caput je bio nerješiva enigma za kamenove obrambene igrače kojima je jako nedostajao Češljar.

 

Nada je domaćinu otvorila vrata nakon Jonjićeva proigravanja dugom loptom Mirka Tolića kojem se otvorio prostor za udar prema golu Dalibora Kristića. U toj je jurnjavi fauliran u kaznenom prostoru za sudački zvižduk. Kazneni udarac sa bijele točke loše je pucao Miran Krištić. Jonjić je dočekao odbijenu loptu ali i on loše puca za daljnju neurozu domaćina. Jonjić je ipak na trenutak razveselio publiku ali golom kojeg je sudac okarakterizirao zaleđem.

Domaćini su prvo poluvrijeme po svemu sudeći nastojali brzo preboljeti. U samom startu drugog poluvremena krenuli su goropadnije i življe ali se neuroza sve više uvlačila u igrače pa je igra postajala stihijska, bez povezanosti u sredini i na koncu bez željenog završetka u napadu gdje je velik dio poluvremena danas vrlo dobri Jonjić ostajao bez lopte, a kad bi je dobio stvorila bi se šansa za gol. Branimir Kujundžić dok je nastojao po strani probijati gostujuću obranu, dolazilo je do prilika ali se sve više gubio po sredini bez pozitivnog efekta. Ulasci svježih snaga; Peke, Mandarića i Vuksana, nisu urodili plodom. U svoj toj strci Goškovci su došli u prigodu povećati rezultat na dva nula kada je dalekometnim udarcem u 73. minuti prečku pogodio Nikolić. Kamenovci moraju dobro promisliti i pronaći razlog zašto gube bodove kod kuće i to od lošijih na tablici.

Kamen Gošk 2

Kamen Gošk 3

Podijeli sa prijateljima!